Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, de neoprit: Românca va juca a doua finală într-o săptămână, la 's-Hertogenbosch

Simona Halep, de neoprit: Românca va juca a doua finală într-o săptămână, la 's-Hertogenbosch

Simona Halep, de neoprit: Românca va juca a doua finală într-o săptămână, la 's-Hertogenbosch
de M.T.    |    21 Iun 2013   •   16:25

Forma excelentă a Simonei Halep continuă şi, poate cel mai important, nu dă semne că s-ar opri prea curând. Românca a ajuns la cea de-a noua victorie consecutivă şi va juca în a doua sa finală într-o săptămână.

În semifinalele concursului de 235.000 de dolari de la 's-Hertogenbosch, Olanda, Halep a învins-o în două seturi pe Carla Suarez Navarro, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 3, cu scorul de 6-3, 6-2.

Săptămâna trecută, românca a reuşit să obţină primul său titlu WTA din carieră, la Nurnberg, iar acum are ocazia de a deveni prima jucătoare din ţara noastră de la Virginia Ruzici care câştigă două titluri unul după altul, în săptămâni consecutive.

Prin victoria de la 's-Hertogenbosch, Halep şi-a luat revanşa în faţa jucătoarei din Spania care a eliminat-o în primul tur la Roland Garros în acest an, singurul turneu din ultima lună în care românca nu a ajuns cel puţin în semifinale.

În ultimul act, Simona Halep va juca împotriva belgiencei Kirsten Flipkens, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 4, care a trecut în semifinale de spaniola Garbine Muguruza.

Până în prezent, Halep a întâlnit-o de două ori pe Flipkens, reuşind să se impună de fiecare dată.

Pentru calificarea în finală, Simona şi-a asigurat 200 de puncte WTA şi un cec în valoare de 16.129 de euro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep turneu WTA
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close