Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, declarație emoționantă după înfrângerea de la US Open. "Nu vreau să găsesc scuze. Nici zăpada nu m-ar fi ajutat"

Simona Halep, declarație emoționantă după înfrângerea de la US Open. "Nu vreau să găsesc scuze. Nici zăpada nu m-ar fi ajutat"

Simona Halep, declarație emoționantă după înfrângerea de la US Open. "Nu vreau să găsesc scuze. Nici zăpada nu m-ar fi ajutat"
11 Sep 2015   •   22:56

 Simona Halep a găsit puterea să glumească după înfrângerea suferită în fața Flaviei Pennetta în semifinalele US Open.

"Am 16 victorii în SUA, după parcursul de rahat pe care l-am avut la Roland Garros şi Wimbledon", a spus Simona.

Ea a mai fost întrebată dacă ar fi ajutat-o în vreun fel dacă ar fi venit ploaia şi s-ar fi întrerupt meciul.

"Nici zăpada nu m-ar fi ajutat", a spus glumind Halep. "Nu am avut energie. M-am simţit ca la Wimbledon aproape. A fost foarte greu. Am încercat, totuşi a fost mai bine ca la Australian Open, cînd am renunţat în timpul meciului. Aici am încercat să găsesc soluţia, dar nu am reuşit. Am jucat multe meciuri în SUA, nu e uşor să fii sută la sută în fiecare zi. Am jucat semifinale pentru prima oară aici, aşa că e bine. Am avut emoţii înainte de meci, le-am simţit în stomac. Nu a fost uşor să intru pe teren. Dar nu vreau să-mi găsesc scuze. Ea a fost mai bună, a jucat foarte bine", a spus jucătoarea româncă.

CITIȚI MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT PE WWW.GSP.RO

×
Subiecte în articol: Simona Halep Flavia Pennetta US Open
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close