Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, eliminată din primul tur la Doha

Simona Halep, eliminată din primul tur la Doha

Simona Halep (România, 27 WTA) a fost eliminată de Caroline Garcia (Franța, 76 WTA), scor 4-6, 3-6 în primul tur al turneului WTA 1000 de la Doha (Qatar),

Simona Halep, eliminată din primul tur la Doha
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    21 Feb 2022   •   17:59

Caroline Garcia s-a impus surprinzător de uşor în faţa celei care o conducea cu 7-1 în întâlnirile directe, adjudecându-şi victoria în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 34 de minute de joc.

Meciul a început într-un echilibru perfect, până la 4-4, Halep salvând în game-ul 2 patru mingi de break, dar şi irosind altele trei în game-ul imediat următor, plus încă 2 la scorul de 2-2.

Românca şi-a cedat apoi serviciul la 5-4, pierzând primul set.

Al doilea act a debutat cu un 3-0 rapid pentru Garcia, cu un break în faţă, pe care l-a conservat până la final, cu toate că Halep a avut 4 şanse de rebreak la 2-0. A fost prima dată când fostul lider mondial a părăsit în primul tur competiţia de la Doha la care a jucat două finale, din care pe una a câştigat-o, informează Mediafax.

Pentru prezenţa la Doha, Simona Halep va fi recompensată cu 10.820 de dolari şi 1 punct WTA şi se află în situaţia de a ieşi din top 30 la finalul acestei săptămâni.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close