Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, calificare eroică în semifinale la Roland Garros

Simona Halep, calificare eroică în semifinale la Roland Garros

Simona Halep, calificare eroică în semifinale la Roland Garros
07 Iun 2017   •   15:14

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi de Elina Svitolina. Halep a pierdut clar primul set, cu 3-6, dar a revenit în setul secund, cu 7-6, după ce adversara sa avusese o minge de meci. 

Halep a defilat în rundă decisivă pe care a câștigat-o cu 6-0. În semifinale, Halep va juca contra Karolinei Pliskova, din Cehia. 

Ilie Năstase vrea să meargă la Paris

Fostul tenismen Ilie Năstase a vorbit despre parcursul Simonei Halep la Roland Garros şi spune că dacă românca va ajunge în finală va trece peste interdicţia pe care a primit-o din partea ITF şi va lua parte din tribună la ultimul act al competiţiei pariziene, scrie gsp.ro. 

"Are un parcurs bun, de la Madrid a început să joace foarte bine. Mai sunt două-trei meciuri şi în forma în care este cred că are mari şanse să câştige turneul. E greu să spun ce contracandidate are, important este că ea e în formă.

Mă voi duce la Roland Garros dacă ea va ajunge în finală. Trebuie să o lăsăm să joace meciurile, a spus-o şi ea. Noi ne dorim să facem pronosticuri, dar trebuie s-o luăm încet, când va fi în finală poate putem face un pronostic despre locul 1", a declarat Năstase, conform TV Dolce Sport. 

×
Subiecte în articol: Roland Garros tenis Simona Halep
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close