Simona Halep, explicații după eșecul de la Australian Open. Cum le răspunde criticilor

21 Ian 2016   •   18:31
Simona Halep, explicații după eșecul de la Australian Open. Cum le răspunde criticilor

Simona Halep a declarat că a fost mai dezamăgită când a fost eliminată în primul tur la turneul de la Wimbledon, de anul trecut, decât acum, când a pierdut în aceeaşi fază la Australian Open.

Simona Halep a mai spus că uneori fanii au dreptate când o critică. "Eu îi iubesc pe toţi. Se întâmplă să mă şi critice, au dreptate în multe chestii, probabil, dar ei nu ştiu tot ce se întâmplă în interiorul echipei mele, nu sunt tot timpul sănătoasă să joc sută la sută. Le mulţumesc celor care mă susţin chiar dacă pierd. În tenis nu se poate termina egal, aşa că cineva trebuie să piardă. În unele meciuri sunt eu, în altele e adversara. Aşa că eu merg înainte şi sper să am parte şi de susţinerea lor în continuare", a precizat ea.

"Nu am fost pregătită pentru că am avut foarte multe probleme în ultima perioadă. Nu vreau să găsesc scuze, dar din cauza răcelii, din cauza problemelor cu stomacul dinainte să plec, tendonul, toate la un loc nu m-au lăsat să fac ceea ce puteam pe teren. Nu vreau să-mi găsesc scuze, trebuie să-mi revin. Înainte să plec am avut o infecţie şi nu m-am antrenat o perioadă. Nu am fost foarte bine pregăttă, dar am crezut că o să-mi treacă şi o să-mi revin. Chiar eram pe antibiotice când am plecat. Antrenorul a înţeles, a văzut şi el, pentru că a fost zi de zi lângă mine şi a văzut cât de greu mi-a fost. A zis că trebuie să-mi revin, prima dată şi apoi să muncesc din greu ca să ajung la nivelul la care eram înainte. O să stau mai mult în casă până o să mă acomodez cu frigul de afară", a declarat Simona Halep, joi, la sosirea în România.

În ceea ce priveşte colaborarea cu Darren Cahill, Halep spune că nu se gândeşte să renunţe la tehnicianul australian chiar dacă a fost eliminată în prima fază la Melbourne. "Nu există niciun pericol privind colaborarea cu antrenorul meu, abia am început, ne înţelegem foarte bine şi nu am de gând să-l schimb", a precizat sportiva.

Parteneri
x close