Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, grupă dificilă la Turneul Campioanelor, cu adversare pe care le învinge foarte rar sau deloc

Simona Halep, grupă dificilă la Turneul Campioanelor, cu adversare pe care le învinge foarte rar sau deloc

Simona Halep, grupă dificilă la Turneul Campioanelor, cu adversare pe care le învinge foarte rar sau deloc
23 Oct 2015   •   15:06

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial și principala favorită, va evolua în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor de la Singapore, alături de rusoaica Maria Șarapova, de poloneza Agnieszka Radwanska și de italianca Flavia Pennetta, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri.

Deşi este favorită a turneului, Halep va avea o misiune dificilă, cele trei adversare având un avantaj moral asupra româncei. În partidele directe, Simona vs Sharapova 0-5, Simona vs Radwanska 4-4, Simona vs Pennetta 1-4. (statistică oferită de treizecizero.ro)

În grupa albă vor evolua Garbine Muguruza (Spania), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2 , Petra Kvitova (Cehia), locul 5 WTA, Angelique Kerber (Germania) şi Lucie Safarova (Cehia), locul 9 WTA.

La Turneul Campioanelor, care va începe duminică, participă cele mai bune opt jucătoare şi opt echipe de dublu în anul în curs. În faza grupelor se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând a se califica în semifinale, fază în care se vor întâlni ocupanta locului 1 dintr-o grupă cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă. Învingătoarele din semifinale îşi vor disputa trofeul.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close