Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, în finala turneului WTA de la Praga. A bătut-o în două seturi pe Irina Begu

Simona Halep, în finala turneului WTA de la Praga. A bătut-o în două seturi pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat în finală turneului WTA de la Praga. Românca a învin-o cu 7-6, 6-3 pe Irina Begu. O va înfrunta în finală pe Elise Mertens pentru titlul numărul 21 al carierei.

Simona Halep, în finala turneului WTA de la Praga. A bătut-o în două seturi pe Irina Begu
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    15 Aug 2020   •   17:59

Irina Begu, la al doilea meci în această zi, cu Sra Sorribes Tormo, s-a resimțit, din punct de vedere fizic. Begu a avut un joc bun în startul setului.  A făcut prima break-ul, dar a fost rapid egalată. În final, la 5-3 și 6-5, Irina a servit de două pentru a câștiga setul, dar Halep a rezistat de fiecare dată. În tie-break, Halep a dat tot ce e mai bun și a dominat. A cedat doar două puncte și a câștigat primul set.

Simona Halep – Elise Mertens, finala WTA Praga

Simona Halep va juca finala cu jucătoarea de orginie belgiană Elise Mertens, duminică. Românca are trei victorii și o înfrângere cu Mertens. Cele două au jucat ultima dată în 2020, la Australian Open, când Halep s-a impus cu 6-4, 6-4.

Belgianca a câștigat în fața Simonei în 2019, în finala de la Doha, scor 3-6, 6-4, 6-3. În 2018, Halep a obținut două victorii pe zgură: 6-2, 6-1 la Roland Garros și 6-0, 6-3 la Madrid.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close