Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, calificare în optimile Rogers Cup, după un meci de peste trei ore

Simona Halep, calificare în optimile Rogers Cup, după un meci de peste trei ore

Simona Halep, calificare în optimile Rogers Cup, după un meci de peste trei ore
09 Aug 2018   •   22:49

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (9), 4-6, 7-5, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfăşoară la Montreal. Meciul a început miercuri, fiind întrerupt la scorul de 4-3 pentru Pavliucenkova, din cauza ploii.

Direct acceptată în manşa a doua, la Montreal, Halep a început ezitant sezonul pe hard din această vară, cu un joc fără consistenţă şi lăsând senzaţia că nu este în formă, scrie news.ro.

Cu lovituri fără lungime şi fără să-şi plimbe adversara pe teren, cu imprecizie şi, mai ales, cu un serviciu slab, ea s-a lăsat dominată în multe momente de evoluţia în forţă a rusoaicei. Pavliucenkova a fost credincioasă planului ei de joc, să dea tare în orice minge şi, din când în când, să rupă ritmul cu scurte. Jucătoarea rusă a penalizat cu uşurinţă serviciul româncei, a supus-o la un bombardament constant pe colţurile terenului şi a servit mai bine.

Jucătoarea română are totuşi meritul de a nu fi abandonat lupta, cum a făcut în alte partide, şi de a fi încercat până la final să opună rezistenţă, iar tenacitatea de care a dat dovadă a ajutat-o să se impună, într-un meci în care nu a jucat bine, dar în care a muncit extraordinar. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Rogers Cup calificare tenis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close