Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, în pericol să piardă locul 1 mondial

Simona Halep, în pericol să piardă locul 1 mondial

Simona Halep, în pericol să piardă locul 1 mondial
Sursa foto: foto: Agepres
13 Apr 2018   •   13:46

Simona Halep speră să rămână lider mondial după următoarele turnee din calendar, disputate pe suprafaţa ei favorită, dar specialiştii americani sunt sceptici în legătură cu obiectivul constănţencei.

Lupta pentru locul 1 mondial a fost analizată de publicaţia "Tennis Now", care notează că Halep este în pericol să piardă şefia clasamentului, potrivit ProSport.

Asta din cauză că eleva lui Darren Cahill are foarte multe puncte de apărat în sezonul de zgură, în timp ce principalele urmăritoare vor juca fără presiune: "Simona are o mulţime de puncte de apărat pe zgură, dupa ce anul trecut a ajuns in semifinale la Stuttgart, a câştigat turneul de la Madrid, a jucat finala de la Roma şi a fost prezentă în ultimul act şi la Roland Garros.

Poate românca să râmână în frunte şi după această perioadă dificilă a anului, cu toate aceste puncte de apărat? Dacă nu, am putea să o vedem acolo pe Garbine Muguruza, o jucătoare care are pedigree pe zgură şi un titlu Roland Garros cu numele ei pe el".

În opinia experţilor de peste Ocean, marele avantaj al Muguruzei (3 WTA) este acela că, spre deosebire de Halep, ibericei îi va fi foarte uşor să iasă pe plus la turneele desfăşurate pe suprafaţă roşiatică.

×
Subiecte în articol: Simona Halep garbine muguruza
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close