Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep înaintea debutului de marţi la actuala ediţie a Wuhan Open: „Abia aştept să dau tot ce am mai bun”

Simona Halep înaintea debutului de marţi la actuala ediţie a Wuhan Open: „Abia aştept să dau tot ce am mai bun”

Simona Halep înaintea debutului de marţi la actuala ediţie a Wuhan Open: „Abia aştept să dau tot ce am mai bun”
de S.T.    |    24 Sep 2018   •   18:51

Simona Halep, liderul WTA, a declarat că este nerăbdătoare să dea tot ce are mai bun la turneul Wuhan Open, la care în anii trecuţi nu a avut evoluţii foarte bune. Halep va debuta la actuala ediţie a competiţiei, marţi, în jurul orei 16.00, în compania sportivei din Slovacia Dominika Cibulkova, locul 31 WTA.

Meciul, contând pentru turul doi, va fi ultimul de pe terenul central, după confruntarea Katerina Siniakova – Caroline Garcia, programată la ora 14.30.

„Este mereu plăcut să revin aici, în Asia. Este un loc special, mă simt bine şi încerc să fiu mai bună decât anul trecut. În ultimii ani nu am jucat prea bine aici, iar acum abia aştept să dau tot ce am mai bun. De fapt, în ultimii ani am jucat o semifinală. Este o mare provocare pentru mine să vin aici şi să joc cel mai bun tenis. Fiecare meci este dificil la acest nivel, dar nu se ştie niciodată. Vreau doar să intru pe teren încrezătoare şi cu gândul că am şansa mea. Nu mai există presiune pentru rezultat, ci doar pentru cât de bună pot fi în fiecare zi când intru pe teren, este o presiune pozitivă, sunt doar bucuroasă că sunt aici pentru al cincilea an consecutiv”, a declarat Halep pentru WTA.

×
Subiecte în articol: Simona Halep turneu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close