Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, interviu pentru FIFA. Ce spune despre relația cu Hagi și pe cine preferă între Messi și Cristiano Ronaldo

Simona Halep, interviu pentru FIFA. Ce spune despre relația cu Hagi și pe cine preferă între Messi și Cristiano Ronaldo

Simona Halep, interviu pentru FIFA. Ce spune despre relația cu Hagi și pe cine preferă între Messi și Cristiano Ronaldo
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Ian 2019   •   13:10

Simona Halep a acordat un interviu pentru FIFA.com, într-unul dintre puținele momente de respiro de la Australian Open.

Sportiva din România a vorbit, desigur, despre fotbal, sport pe care ”îl iubește”. 

”Tatăl meu nu a fost jucător profesionist, dar a iubit fotbalul și toți îmi spun cât de talentat era. Când eram copil jucam des fotbal pe stradă, cu fratele și cu verii mei” a povestit Halep.

Tenismena a impresionat anterior cu talentele ei și cu mingea de fotbal, însă spune că nu a învățat în mod special, ci pur și simplu este o abilitate naturală. ”Îmi plac toate sporturile și cred că am puțin talent și coordonare” a declarat Halep.

Întâlnirea cu Gică Hagi a fost și ea reamintită în interviu.

”L-am întâlnit la un meci al Stelei din Liga Campionilor. A fost foarte drăgut, mi-a dat câteva sfaturi foarte bune. Hagi a fost eroul meu. Când l-am întâlnit prima dată am fost extrem de bucuroasă și nu mi-a venit să cred când am văzut că știa cine sunt” a rememorat Halep.

Ca multe alte discuții despre fotbal, s-a ajuns și la eterna dispută, Messi vs Ronaldo. Tenismena româncă a dat un răspuns diplomat, spunând că îi admiră pe amândoi. ”Deși sunt diferiți, sunt doi atleți foarte speciali” a conchis Simona Halep.

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close