Antena 3 CNN Sport Tenis SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. La ce oră va juca Simona Halep cu Jelena Ostapenko în finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. La ce oră va juca Simona Halep cu Jelena Ostapenko în finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. La ce oră va juca Simona Halep cu Jelena Ostapenko în finala Roland Garros
de S.T.    |    09 Iun 2017   •   11:47

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Finala probei de simplu feminin dintre românca Simona Halep şi letona Jelena Ostapenko se va disputa sâmbătă după-amiază, de la ora 16.00 (ora României). 

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, calificată în finală la Roland Garros, a declarat, joi, după victoria din semifinale cu Karolina Pliskova că speră să joace mai bine în ultimul act şi să câştige titlul în al doilea turneu de Mare Şlem al anului. 

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. „E plăcut să fiu din nou în finală, sper că voi juca mai bine de data aceasta şi voi câştiga. Voi juca împotriva unei adversare tinere, este o mare provocare şi va fi extraordinar să joc din nou aici pe (terenul) Chatrier”, a spus Halep, citată de site-ul oficial al turneului. 

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Halep a mai jucat o finală la Roland Garros, în 2014, când a fost învinsă de rusoaica Maria Şarapova, cu 6-4, 6-7, 6-4. 

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close