Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, pentru prima oară în carieră

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, pentru prima oară în carieră

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, pentru prima oară în carieră
24 Ian 2018   •   08:16

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, la capătul unui meci senzațional făcut de româncă. Karolina Pliskova a început meciul în forță, câștigând primul break al partidei și ducând scorul la 3-0, însă au urmat 9 (nouă!) game-uri la rând câștigate de Simona Halep, care a câștigat astfel primul set și a dus scorul la 3-0 în setul secund.

Plișkova și-a câștigat de două ori serviciul, dar cu emoții, pentru ca la 5-2 Simona Halep să reușească încă un break și să câștige partida, calificându-se pentru prima oară în semifinalele Australian Open.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea Angelique Kerber din Germania.

Știre inițială

Partida a fost amânată pentru 06.50. Ea se va disputa după terminarea meciului de pe tabloul masculin dintre Chung și Sandgren.

Simona Halep o va înfrunta pe Karolina Pliskova (a şasea favorită), din Cehia, în sferturile de finală de la Australian Open. 

Pliskova a învins-o în optimi pe compatrioata Barbora Strycova, în trei seturi, scor 6-7 (7), 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Australian Open, luni, la Melbourne, după ce a trecut fără emoţii de japoneza Naomi Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-2. 

Simona Halep și Karolina Pliskova şi-au asigurat câte un cec de 440.000 dolari australieni şi 430 de puncte WTA. 

De la aceeași oră se dispută și semifinala de dublu feminin dintre perechile Irina Begu / Monica Niculescu și Ekaterina Makarova / Elena Vesnina.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close