Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, măgulită în cea mai importantă revistă dedicată tenisului. "Trebuie să fie drăguţ să fii Simona Halep!"

Simona Halep, măgulită în cea mai importantă revistă dedicată tenisului. "Trebuie să fie drăguţ să fii Simona Halep!"

Simona Halep, măgulită în cea mai importantă revistă dedicată tenisului. "Trebuie să fie drăguţ să fii Simona Halep!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Sep 2015   •   00:20

Calitatea cea mai atrăgătoare a Simonei Halep este modestia cuprinzătoare, au scris jurnaliştii de la Tennis Magazine, cea mai apreciată revistă din lume dedicată sportului alb, într-o caracterizare măgulitoare, făcută jucătoarei din Constanţa.

"Oriunde merge Halep şi cu oricine joacă, scandările sunt de la începutul şi până la finalul meciului: Si-Mo-Na, Si-Mo-Na, Si-Mo-Na. Desigur, mulţi dintre fani flutură steaguri româneşti. Dar întreaga arenă are tendinţa să fie cuprinsă de Simania, pe măsură ce meciul se desfăşoară. O mare parte din charisma lui Halep vine din faptul că este, în esenţă, o fată mică care-şi pune amprenta într-un joc dominat de atlete mai mari şi mai puternice. Dar este mai mult în Simania decât tenisul ei. Este personalitatea ei, într-un mod tăcut, dar real. Halep nu este vivace precum Caroline Wozniacki sau stimulativă intelectual ca Andrea Petkovici. Ea nu are umorul extravagant al Mariei Şarapova, nici dispoziţia senină a zâmbitoarei Ana Ivanovici. Calitatea cea mai atrăgătoare a Simonei Halep este modestia cuprinzătoare. În multe feluri, Halep este outsiderul perfect. Cu toate acestea, este numărul 3 mondial (n.r. - locul ocupat atunci când a fost scris materialul). Probabil, ea are nevoie cel mai puţin de suport emoţional decât aproape oricare dintre jucătoarele pe cale le întâlneşte, dar fanii o iubesc, îi scandează numele, mereu şi mereu. Trebuie să fie drăguţ să fii Simona Halep. Cu siguranţă, ea crede că este", nota în acest an publicaţia Tennis Magazine.



×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close