Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, nominalizată de WTA pentru jucătoarea lunii februarie. Unde și până când poate fi votată

Simona Halep, nominalizată de WTA pentru jucătoarea lunii februarie. Unde și până când poate fi votată

Simona Halep, nominalizată de WTA pentru jucătoarea lunii februarie. Unde și până când poate fi votată
de S.T.    |    06 Mar 2019   •   10:07

Românca Simona Halep, numărul doi mondial, a fost nominalizată, alături de alte trei sportive, în ancheta pentru cea mai bună jucătoare de tenis a lunii februarie în circuitul profesionist, potrivit site-ului WTA.

Contracandidatele româncei în ancheta WTA sunt belgianca Elise Mertens, elveţianca Belinda Bencic şi cehoaica Petra Kvitova.

Simona Halep a jucat nouă meciuri în 13 zile în Orientul Mijlociu, disputând finala la Doha şi atingând sferturile de finală la Dubai. După ce a pierdut primul loc în clasamentul mondial la finalul turneului Australian Open, Halep a revenit pe locul secund în urma rezultatelor din februarie. Singurele sale înfrângeri au venit în faţa viitoarelor campioane de la Doha (Mertens), respectiv Dubai (Bencic).

Iubitorii tenisului pot vota până joi în această anchetă pe site-ul WTA, iar câştigătoarea va fi anunţată vineri. În ianuarie, cea mai bună jucătoare din circuit a fost aleasă japoneza Naomi Osaka, nimeni alta decât campioana de la Australian Open.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close