Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin

Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin

Simona Halep, numărul 1 mondial în tenisul feminin
Sursa foto: Foto: Facebook/Simona Halep
07 Oct 2017   •   09:10

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va fi numărul unu mondial de luni, după ce s-a calificat în finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, sâmbătă, în urma victoriei cu 6-2, 6-4 în faţa letonei Jelena Ostapenko.

Halep devine prima româncă lider mondial WTA şi a 25-a de la introducerea clasamentului mondial.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, după ce a dispus cu 6-2, 6-1 de rusoaica Daria Kasatkina. 


Halep (26 ani), a doua favorită a turneului, s-a impus în doar 69 de minute şi şi-a luat revanşa după ce a pierdut cu acelaşi scor întâlnirea disputată săptămâna trecută la Wuhan. 

Simona Halep le-a învins în această săptămână pe Alison Riske, scor 6-3, 3-6, 6-2, Magdalena Rybarikova, care s-a retras la scorul de 1-6, 1-2, Maria Sharapova, învinsă cu un dublu 6-2, şi Daria Kasatkina, 6-2, 6-1.

HALEP - OSTAPENKO LIVE.  Ostapenko o vede favorită pe Halep, înaintea celui de-al doilea duel direct.

"E o mare jucătoare, dar dacă fac cel mai bun joc al meu, dacă voi avea consistenţă în joc şi voi fi agresivă, cred că orice se poate întâmpla. Nu am nimic de pierdut. Cred că Simona e favorită, pentru că e mai bine clasată"

×
Subiecte în articol: stream video
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close