Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, despre obiectivele sale pentru 2022: "Îmi doresc să revin în Top 10"

Simona Halep, despre obiectivele sale pentru 2022: "Îmi doresc să revin în Top 10"

Simona Halep a vorbit despre obiectivele sale pentru 2022. "Obiectivul principal este să mă întorc în Top 10", a spus ea.

Simona Halep, despre obiectivele sale pentru 2022: "Îmi doresc să revin în Top 10"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    03 Ian 2022   •   19:53

Simona Halep are în vedere o revenire în Top 10. "La antrenamente sunt foarte bună", a declarat Simona Halep reporterilor, înainte de primul meci al turneului de vară australiană de la Melbourne, unde este cap de serie nr. 2.

"Câștig câteva seturi. Mă antrenez mai mult decât de obicei. Pot să stau două ore pe zi pe teren, ceea ce nu era ușor în trecut.

Văd tenisul diferit în această etapă a vieții mele și este mai multă bucurie, așa că sunt mai relaxată. Nu pun presiune pe mine, așa că voi încerca să păstrez acest lucru în timpul meciurilor, ceea ce nu este ușor, dar sunt aici doar pentru a da ce am mai bun, așa că vom vedea."

În interviul realizat de WTA Insider la Melbourne, Simona Halep a discutat despre obiectivele sale pentru 2022.

WTA Insider: „Cum definești succesul pentru tine în 2022?”

Simona Halep: „Îmi doresc să revin în Top 10. Acesta este obiectivul principal și acesta este de fapt singurul obiectiv. Dar tot ceea ce vine împreună cu el este un bonus și vom vedea. Dar obiectivul principal este să mă întorc în Top 10.”

WTA Insider: „Te-ai căsătorit anul trecut și glumești despre faptul că te simți bătrână acum, la 30 de ani. Cum vezi în această etapă viitorul carierei tale?

Simona Halep: „M-am gândit că este aproape de final, dar sincer, după acest pre-sezon și după cum mă simt acum la turneu, cred că mai am câțiva ani de jucat. Soțul meu mă susține în această direcție, familia mea la fel. Echipa mea spune că sunt încă suficient de bună pentru a merge acolo și a concura, așa că nu mă gândesc încă la retragere.

Vreau doar să mă bucur și să dau tot ce am mai bun pentru că știu că mai există o șansă.”

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close