Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, mesaj de la Paris: "Pregătită să revin unde totul a început"

Simona Halep, mesaj de la Paris: "Pregătită să revin unde totul a început"

Simona Halep a postat un mesaj în social media în care apare ca fiind la Paris şi spune că este pregătită să revină unde a început totul.

Simona Halep, mesaj de la Paris: "Pregătită să revin unde totul a început"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2023   •   20:47

"Pregătită să revin unde totul a început. Roland Garros juniori 2008. Mulţumesc mult, Paris", a scris Simona Halep pe Instagram.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, pe 12 septembrie, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)



ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Prima încălcare a regulamentului în cazul Simonei Halep (32 ani), dublă campioană de Mare Şlem (Roland Garros 2018, Wimbledon 2019), este legată de identificarea substanţei interzise roxadustat la US Open în 2022, în urma unui test antidoping în timpul competiţiei, iar a doua este legată de neregularităţile din paşaportul său biologic (ABP).

O nouă lovitură pentru Simona Halep! Vestea venită din partea TAS în privința cazului de dopaj

Simona Halep fusese suspendată provizoriu în octombrie 2022, iar perioada sa de ineligibilitate este luată în considerare din 7 octombrie 2022 până pe 6 octombrie 2026.

La 24 octombrie, jucătoarea română a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) de la Lausanne, împotriva suspendării sale pe patru ani pentru dopaj.

Citeşte şi: Mesajul optimist transmis de Simona Halep, în plin scandal de dopaj: "Mă întorc acasă cu mândrie"

×
Subiecte în articol: Simona Halep paris
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close