Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, premiată de MTS. „Visul meu este să câştig un turneu de Grand Slam”

Simona Halep, premiată de MTS. „Visul meu este să câştig un turneu de Grand Slam”

Simona Halep, premiată de MTS. „Visul meu este să câştig un turneu de Grand Slam”
de M.T.    |    21 Feb 2014   •   14:30

Simona Halep a fost premiată de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru rezultatele de excepţie de la Doha.

Halep a primit, vineri, titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu.

„Prin decizia mea şi a doamnei Tocală, la propunerea Federaţiei Române de Tenis, Simona Halep este începând de astăzi Maestru al Sportului, evident la tenis. Simona primeşte de asemenea şi Trofeul Naţional pentru Sport, care este la fel de mare ca performanţa ei şi la fel de greu ca tot ce a realizat ea până acum", a afirmat Nicolae Bănicioiu în cadrul unei conferinţe de presă.

Simona urcă, de luni, pe locul 7 în ierarhia mondială. 

Ea va egala astfel cea mai bună clasare a unei sportive din România în clasamentul WTA, performanţă deţinută de Irina Spîrlea din 1997.

Halep a profitat de înfrângerea suferită de Jelena Jankovici în faţa liderului clasamentului mondial, americanca Serena Williams.

„Mă bucur mult că am reuşit să câştig finalele pe care le-am jucat. Acum câţiva ani am mai jucat vreo trei şi n-am putut să le câştig. Am progresat mult, cred că m-am maturizat şi atunci când joc o finală nu mai simt o presiune aşa mare”, a spus Halep pentru Antena 3.

Simona Halep a adăugat că „visul meu în tenis este să câştig un turneu de Grand Slam”.


×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close