Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, prima reacție după ce a pierdut locul I WTA: „Nu am nici cea mai mică idee când voi reveni”

Simona Halep, prima reacție după ce a pierdut locul I WTA: „Nu am nici cea mai mică idee când voi reveni”

Simona Halep, prima reacție după ce a pierdut locul I WTA: „Nu am nici cea mai mică idee când voi reveni”
Sursa foto: Foto: instagram.com/simonahalep
de S.T.    |    23 Ian 2019   •   12:25

Simona Halep, care va ajunge după Australian Open cel puţin pe locul 3 WTA, a declarat, miercuri, la sosirea în ţară, că nu vrea să se gândescă la revenirea pe locul I WTA.

„Nu am nici cea mai mică idee şi nici nu mă gândesc la acest lucru. vreau să fiu sănătoasă şi să încep să muncesc ca să revin la nivelul cel mai înalt”, a spus Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, întrebată când va reveni pe locul I.

Sportiva română consideră că a făcut un turneu bun la Australian Open.

„Nu a fost un turneu rău, nici foarte bun, bineînţeles, dar ţinând cont de toată pregătirea pe care am avut-o în iarnă, am avut meciuri foarte bune. A fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, jucând cu surorile Williams una după alta, dar în schimb au fost şi meciuri bune pentru mine ca să văd că nivelul meu de joc este acolo. Am câteva zile de pauză şi apoi o să încep pregătirea pentru FedCup”, a precizat ea.

Halep a ajuns pe locul 3 WTA, după ce Naomi Osaka s-a calificat în finala Australian Open

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Australian Open, fază în care a fost învinsă, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de Serena Williams.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep turneu Australian Open
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close