Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Turneul Campioanelor: Sunt bucuroasă că plec în vacanță

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Turneul Campioanelor: Sunt bucuroasă că plec în vacanță

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Turneul Campioanelor: Sunt bucuroasă că plec în vacanță
27 Oct 2017   •   16:36

Simona Halep a venit zâmbitoare la conferința de presă după meciul pierdut în fața Elinei Svitolina și s-a declarat optimistă în privința șanselor de a fi numărul 1 mondial la sfârșitul anului.

"Elina a jucat foarte bine și a meritat să câștige. Nu sunt tristă, a fost un an grozav și mă bucur să plec în vacanță. Azi m-am simțit 100% că terenul nu e pentru mine, am simțit că nu pot să termin niciun punct. Am luptat totuși până la capăt. Mi-a luat șapte minute să fac tranziția de la dezamăgire de la bucuria de a pleca în vacanță. Am crezut că voi termina pe locul 4 la începutul acestui turneu, iar acum am mari șanse să termin pe locul 1. Nu voi lăsa acest turneu să strice tot ceea ce am făcut bine în acest an. I-am spus antrenorului meu că acest sistem de la Turneul Campioanelor nu-mi place, dacă pierzi, mai ai apoi o șansă. Eu vreau ca dacă pierzi să pleci acasă. Voi merge în vacanță și apoi voi decide unde mă voi antrena, probabil acasă, pentru că altfel ar însemna să călătoresc și asta nu e ușor", a declarat Halep.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, liderul mondial şi principala favorită, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, vineri, după ce a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 6-4, în ultimul meci din Grupa Roşie a competiţiei.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis Turneul Campioanelor
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close