Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, prima reacție după înfrângerea rușinoasă cu Petra Kvitova. ”Nu am știut ce să schimb”

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea rușinoasă cu Petra Kvitova. ”Nu am știut ce să schimb”

Simona Halep, prima reacție după înfrângerea rușinoasă cu Petra Kvitova. ”Nu am știut ce să schimb”
30 Sep 2016   •   17:51

Simona Halep (5 WTA) a pierdut categoric meciul din semfinalele turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, în fața dublei campioane de la Wimbledon, Petra Kvitova (16 WTA), scor 1-6, 2-6, iar la final de partidă a avut numai cuvinte de laudă pentru jocul cehoaicei, scrie DigiSport.

A jucat chiar foarte bine astăzi. A lovit mingea foarte tare, a pus multă forță în lovituri. Nu a ratat. Era dificil să fac altceva. Am încercat să fac câteva ajustări. Dar cred că nu a fost suficient. Nu am știut exact ce trebuie să schimb, ce ar fi fost cel mai bine să schimb. Ea a jucat foarte bine, incredibil. Era foarte dificil să fac mai mult, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Halep a pierdut pentru prima dată un meci direct cu Kvitova, jucătoare pe care o învinsese ultima dată chiar în acest an, la Cluj, într-un meci din sferturile de finală FED Cup.

"Astăzi, cred că a lovit mult mai tare și nu a ratat deloc. Și eu m-am retras, am făcut un pas în spatele liniei de fund. Cred că i-am dat suficient timp, astfel încât ea a putut face tot ce și-a dorit. Oricum, mingea ei a venit atât de tare, încât m-a împins în spate", a punctat constănțeanca, după o partidă în care jucase cu o miză importantă - revenirea în Top 4 mondial. Meciul s-a terminat în mai puțin de 70 de minute, aceasta fiind a doua victorie a Kvitovei în fața unei jucătoare de Top 5 la turneul de la Wuhan.

Simona Halep a mers la Wuhan fără antrenorul Darren Cahill, Daniel Dobre fiind cel care s-a alăturat echipei și i-a dat sfaturi în timpul partidei, în reprizele de on-court coaching. Constănțeanca și-a asigurat însă matematic prezența la Turneul Campioanelor de la Singapore, prin accederea în semifinalele turneului asiatic.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close