Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, primele declaraţii la sosirea în România: „Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români”

Simona Halep, primele declaraţii la sosirea în România: „Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români”

Simona Halep, primele declaraţii la sosirea în România: „Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    09 Oct 2017   •   12:28

Românca Simona Halep ocupă primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni.

Simona Halep, care a detronat-o pe Garbine Muguruza (Spania), este al 25-lea lider din istoria ierarhiei WTA, fiind totodată prima româncă ce ajunge în această poziţie.

Simona a făcut primele declaraţii la sosirea în România.

„Este o onoare să fiu astăzi aici, în fața dumneavoastră. Vă mulțumesc! Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români. Ziua aceasta va rămâne în istorie, mă bucur că eu sunt acea persoană. Mulțumesc celor care au lucrat cu mine, antrenorilor, oamenilor care m-au susținut necondiționat și familiei mele”, a spus ea, luni, la aeroport.

„Mă bucur că sunt acasă. Această zi va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Vă mulțumesc”, a adăugat Simona.

×
Subiecte în articol: clasament WTA tenis Simona Halep
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close