Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, reacție în scandalul care zdruncină lotul României înainte de RIO

Simona Halep, reacție în scandalul care zdruncină lotul României înainte de RIO

Simona Halep, reacție în scandalul care zdruncină lotul României înainte de RIO
Sursa foto: Foto: Simona Halep/Facebook
09 Iul 2016   •   17:23

Simona Halep a declarat sâmbătă că nu are nicio problemă cu alegerea Cătălinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizând că a fost puţin surprinsă doar pentru că până acum s-a discutat că COSR va alege între ea şi handbalista Cristina Neagu, scrie Agerpres.

"Nu am ce să comentez, ştiu doar că anul trecut sau acum doi ani a fost discuţia să fiu eu. Iar anul acesta am auzit de Cristina Neagu. De aceea am spus că era vorba despre mine şi Cristina şi de aceea am fost puţin surprinsă. Dar nu am avut nicio problemă, nu am nicio problemă şi chiar o felicit pe Cătălina Ponor pentru acestă onoare", a spus Halep, prezentă la tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Bucharest Open.

Întrebată ce părere are despre declaraţia lui Marian Drăgulescu, cel care a afirmat că portdrapel trebuie să fie un sportiv care a câştigat o medalie olimpică, Halep a răspuns: "Posibil, nu ştiam de regula aceasta. Nu am mai auzit-o. Mulţi sportivi care nu au avut medalie au ţinut drapelul. Nu cred că a fost foarte mare problemă. O felicit pe Cătălina Ponor, cred că este o mare onoare să ţii drapelul la Olimpiadă. Ea e o campioană, merită acest lucru. Orice sportiv care a făcut rezultate pentru România, indiferent dacă individual sau la echipe, merita acest lucru. Dar dacă aşa s-a decis, e foarte OK şi o să se bucure foarte mult de acest lucru".

Simona Halep a menţionat că încă nu a decis dacă va participa la JO 2016

"Decizia mea privind participarea la Jocurile Olimpice nu este încă luată. Nu sunt sigură că voi merge la Rio din cauza virusului Zika. Nu vreau să comentez mai mult pentru că nu sunt sigură ce voi face. Atunci când voi şti sută la sută voi anunţa. Nu pot să dau o dată anume când voi anunţa. Încă mă interesez, încă vorbesc cu doctorii. Fiecare sportiv are gândurile lui şi trăieşte în pielea lui. Eu îmi doresc familie, îmi doresc să am copii sănătoşi şi de aceea mă gândesc foarte serios la aceste lucruri", a precizat Halep.

Vineri, într-o postare pe Facebook, gimnastul Marian Drăgulescu s-a arătat jignit de vorbele Simonei Halep legate de desemnarea Cătălinei Ponor ca purtătoare a drapelului României la ceremonia de deschidere a JO 2016.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor avea loc în perioada 5-21 august.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close