Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open. Jankovic, eliminată

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open. Jankovic, eliminată

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open. Jankovic, eliminată
20 Ian 2011   •   11:40

Favorita numărul şapte de la Australian Open, Jelena Jankovic, a fost eliminată din competiţiei după ce a pierdut partida cu chinezoaica Shuai Peng, scor 6-7, 3-6, din turul doi.

Jankovic, semifinalistă la Melbourne în 2008, a cedat un avans de 5-2 în primul set, când Peng a luptat pentru a egala la 6-6 şi s-a impus la tie-break. Peng, numărul 54 mondial, a reuşit apoi un break decisiv în game-ul şase al setului secund şi a păstrat avantajul pentru a obţine victoria.

Românca Simona Halep a învins-o pe favorita numărul 24, Alisa Kleybanova, din Rusia, scor 6-4, 7-6, şi o va întâlni în turul trei pe poloneza Agnieszka Radwanska, care a dispus cu 6-3, 6-4 de croata Petra Martic.

În schimb, Sorana Cîrstea, locul 94 WTA, a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-2, de Shahar Peer (Israel), cap de serie numărul 10 şi poziţia a 12-a în ierarhia mondială.

Altfel, Kim Clijsters, cap de serie numărul trei, a trecut cu 6-1, 6-3 de Carla Suarez şi o va întâlni mai departe pe Alize Cornet din Franţa, care a trecut de Maria Jose Martinez Sanchez cu 7-5, 6-1.




×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close