Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney, după ce s-a calificat în finală

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney, după ce s-a calificat în finală

Simona Halep, locul 20 WTA, s-a retras de la turneul de la Sydney, deși era calificată în finală la Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney, după ce s-a calificat în finală
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    08 Ian 2022   •   14:37

Unul dintre antrenorii Simonei Halep, Daniel Dobre, a anunțat, sâmbătă, decizia retragerii numărului 20 WTA înainte de finală.

„Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înţeleaptă. Se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a declarat, sâmbătă, la Digi Sport, Daniel Dobre.

Halep ar fi urmat să joace împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, care a beneficiat de retragerea principalei favorite, Naomi Osaka, informează Mediafax.

Unii oameni sunt de părere că Halep a luat această decizie pentru a nu risca o accidentare înainte de Australian Open. Până atunci, Simona Halep va juca finala de la Melbourne Summer Set 1, duminică, de la ora 08.00. Românca o va întâlni în ultimul act al turneului pe Veronika Kudermetova (24 ani, locul 31).

Pe tabloul principal la Sydney se află o româncă, Jaqueline Cristian, care va juca în primul tur cu sportiva australiană Priscilla Hon, beneficiară de wildcard.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close