Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon

Simona Halep se oprește în semifinale la Wimbledon.

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Anatoliy Medved
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2022   •   19:32

Cea de a doua semifinală a Grand Slam-ului de la Wimbledon dintre Simona Halep și Elena Rybakina s-a încheiat cu victoria sportivei din Kazahstan, cu 6-3, 6-3, aceasta calificându-se în finala competiției.

Simona Halep și-a pierdut primul serviciu, care s-a dovedit a fi decisiv în economia primului set, românca nereușind să recupereze break-ul avans luat de Rybakina, care a închis cu 6-3, fără ca fosta campioană la Wimbledon să aibă măcar o șansă de a reveni în joc.

Setul secund a debutat cu un nou serviciu pierdut de Simona Halep, care nu și-a găsit cadența, făcând multe duble greșeli, 9 în total, în condițiile în care Rybakinei i-a intrat peste 70% din primul serviciu, servind și 5 ași.

Simona Halep a egalat totuși, cu un rebreak, la 2-2, și părea că are puterea să revină, însă a cedat din nou serviciul, imediat după aceea, moment din care a mai reușit doar un singur game, continuând să sufere pe propria servă.

Rybakina a închis meciul cu un nou break, asigurându-și locul în finală, alături de Ons Jabeur, după un joc ce a durat doar o oră și 17 minute.

Pentru Simona Halep competiția se încheie în semifinale, ea ducând acasă un cec de 620.600 euro.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close