Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep - Serena Williams, LIVE TEXT în sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep - Serena Williams, LIVE TEXT în sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, o întâlneşte pe Serena Williams, locul 11 WTA, în sferturile turneului Australian Open 2021.

Simona Halep - Serena Williams, LIVE TEXT în sferturi la Australian Open 2021
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    16 Feb 2021   •   11:15

Meciul se desfăşoară pe cea mai importantă arenă de la Australian Open, arena Rod Laver. Este partida care deschide sesiunea de seară de la Melbourne.

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams este televizat în direct şi în exclusivitate pe Eurosport 1.

Simona Halep şi Serena Williams s-au mai întâlnit de 11 ori până acum, iar tenismena din Statele Unite ale Americii conduce cu 9-2 la meciurile directe, însă ultima victoria a aparţinut româncei, scor 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon 2019.

În acelaşi an, Halep şi Williams s-au mai întâlnit şi în optimile de finală de la Australian Open, atunci când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4.

Simona Halep, învinsă de Serena Williams în sferturi la Australian Open 2021

LIVE TEXT. Simona Halep - Serena William la Australian Open 2021

Halep - Williams, al doilea set în sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep - Serena Williams 3 - 6: Game, set şi meci pentru Serena Williams.

Simona Halep - Serena Williams 3 - 5: Williams îşi adjudecă game-ul. Simona este nevoită să servească pentru a rămâne în partidă.

Simona Halep - Serena Williams 3 - 4: Serena Williams trece la conducere în cel mai disputat game al meciului, cu toate că Simona a reuşit să salveze nu mai puţin de cinci mingi de break.

Simona Halep - Serena Williams 3 - 3: Egalează Williams. Totodată, americanca şi-a trecut în cont al treilea as al partidei.

Simona Halep - Serena Williams 3 - 2: Serena îşi adjudecă game-ul, după mai multe greşeli făcute de Simona, chiar pe serviciul româncei.

Simona Halep - Serena Williams 3 - 1: Halep câştigă un nou game! Simona s-a mişcat mult mai bine şi a găsit acele mingi lungi din defensivă.

Simona Halep - Serena Williams 2 - 1: Serena dictează direcţia jocului şi recuperează din diferenţă.

Simona Halep - Serena Williams 2 - 0: Simona face break-ul! Game adjudecat de Halep! Serena comite prima dublă greşeală din meci.

Simona Halep - Serena Williams 1 - 0: Campioana noastră a câştigat primul game din setul doi.

Halep - Williams, primul set în sferturi la Australian Open 2021 (3-6)

Simona Halep - Serena Williams 3 - 6: Serena câştigă primul set al meciului, după 38 de minute.

Simona Halep - Serena Williams 3 - 5: Simona rămâne în set! La capătul unui game rapid, Halep câştigă în faţa americancei un nou game.

Simona Halep - Serena Williams  2 - 5: Serena profită de forma bună pe care a arătat-o încă de la început şi se detaşează în primul set, scor 2-5.

Simona Halep - Serena Williams 2 - 4: Americanca se detaşează în primul set, în urma unui game disputat. Simona a luptat, a revenit de mai multe ori, însă în final, Serena şi-a adjudecat game-ul.

Simona Halep - Serena Williams 2 - 3: Serena câştigă un nou game şi trece, din nou, în avantaj.

Simona Halep - Serena Williams 2 - 2: Halep îşi revine, câştigă al doilea ei game şi restabileşte egalitatea în primul set.

Simona Halep - Serena Williams 1 - 2: Simona face un joc foarte bun, profită de greşelile americancei şi câştigă al treilea game al meciului.

Simona Halep - Serena Williams 0 - 2: Serena câştigăt şi al doilea game.

Simona Halep - Serena Williams 0 - 1: Tenismena din SUA câştigă primul game al meciului.

Simona Halep - Serena Williams, în sferturi la Australian Open 2021

"E ceva diferit când joci împotriva cuiva care are 23 de titluri de Grand Slam în palmares. Este singura care a reușit asta, nu se poate compara cu niciuna dintre noi. Dar când intru pe teren, Serena este o adversară ca oricare alta.

Mă concentrez asupra jocului meu, nu asupra celei pe care o înfrunt. Sunt obișnuită să joc împotriva Serenei, ne-am întâlnit de multe ori. Știu la ce să mă aștept. Voi încerca să-mi fac jocul și să am încredere în mine.

Finala de la Wimbledon a fost una din cele mai bune partide din viața mea, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit atunci fiecare minge jucată. Mental, nu e nicio diferență acum față de acea zi. Dar știu că niciun meci nu seamănă cu celălalt.

M-am uitat la meciul Serenei cu Sabalenka, două jucătoare de mare forță, dar nu mă tem, am jucat des cu astfel de jucătoare, le-am bătut de multe ori. Mă bucur că am ajuns la victoria cu numărul 100, sper la cât mai multe. Trebuie să joc la cel mai înalt nivel ca să o înving pe Serena, mă aștept și la o dispută mai lungă", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close