Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep și Agnieszka Radwanska, atacuri dure la adresa organizatorilor Roland Garros: ”Nu m-am simțit în siguranță...”

Simona Halep și Agnieszka Radwanska, atacuri dure la adresa organizatorilor Roland Garros: ”Nu m-am simțit în siguranță...”

Simona Halep și Agnieszka Radwanska, atacuri dure la adresa organizatorilor Roland Garros: ”Nu m-am simțit în siguranță...”
01 Iun 2016   •   09:16

Simona Halep (cap de serie numărul 6) şi Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 2) fac front comun după ce ambele favorite au fost eliminate ieri de la Roland Garros, fiind forţate să joace în condiţii extrem de dificile, scrie ProSport.

Amblele sportive conduceau în disputele cu Samantha Stosur (5-3), respectiv Tsvetana Pironkova (6-2, 3-0), duminică, în momentul în care ploaia a întrerupt disputarea partidelor de la Roland Garros. Ambele meciuri ar fi trebuit să se reia iniţial luni, însă au fost amânate pentru marţi tot din cauza condiţiilor meteo. Reluate marţi, de la ora 12:00 (ora României), partidele au fost întrerupte din nou timp de aproximativ două ore şi 30 de minute, iar ulterior reluate în jurul orei 16:00.

Din păcate pentru Halep şi Radwanska, ambele au pierdut avantajul luat iniţial şi au fost eliminate de adversarele mai slab cotate şi la final au acuzat condiţiile în care au fost obligate să joace: cu zgura încă udă şi speriate de spectrul unei accidentări.

"M-am operat în urmă cu câţiva ani şi mi-a fost imposibil să joc în aceste condiţii. Punct! Am fost atât de surprinsă şi nervoasă că am fost obligate să jucăm pe ploaie! Adică nu este un turneu de 10.000 (n.r. de dolari - nivelul minim în circuit). Este un Mare Şlem! Cum să laşi jucătorii să evolueze pe ploaie? Nu pot juca în astfel de condiţii.

Nu ştiu cine a permis să se joace în aceste condiţii şi nu cred că le pasă prea mult ce credem noi! Cred că le pasă de alte lucruri..."
, a declarat poloneza clasată pe locul 2 WTA.

Halep: "Nu am cuvinte! Nu m-am simţit în siguranţă pe teren!"

Un discurs similar a avut şi Simona Halep, evident deranjată înfrângerea în faţa lui Sam Stosur, jucătoare pe care o învinsese la pas în urmă cu puţin timp, la Madrid. "Nu pot vorbi despre condiţii, nu am cuuvinte! A fost imposibil să jucăm, din punctul meu de vedere. Să joci tenis pe timp de ploaie e puţin prea mult, cred eu.

Nimănui nu-i pasă de jucătoare, din punctul meu de vedere. Nu îmi pasă că am pierdut astăzi, dar am fost la un pas de o accidentare la spate, iar asta e o mare problemă. Dar, cum am spus, nimănui nu îi pasă. Trebuie doar să ieşim şi să jucăm. Terenul nu a fost bun, mingile au fost ude, complet ude în timpul meciului. Am simţit dureri la spate şi la tendonul lui Ahile. Sam a fost mai puternică şi azi a jucat mai bine [...] Poate sunt speriaţi că zilele trec şi nu se joacă meciuri. Dar nu este vina noastră şi nici a lor. Condiţiile nu au fost bune. Nu mă simt în siguranţă pe un asemenea teren
", a declarat Simona Halep după meciul din optimi.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close