Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep și Raluca Olaru, învinse în primul tur al probei de dublu la Doha

Simona Halep și Raluca Olaru, învinse în primul tur al probei de dublu la Doha

Simona Halep și Raluca Olaru, învinse în primul tur al probei de dublu la Doha
22 Feb 2016   •   19:20

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Simona Halep și Raluca Olaru a fost învinsă cu 7-5, 6-4 de cuplul sloven Andreja Klepac/Katarina Srebotnik, luni, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari, potrivit Agerpres.
Româncele au cedat după o oră și 23 de minute în fața favoritelor numărul opt ale probei, Klepac fiind numărul 29 mondial la dublu, iar Srebotnik numărul 17. Halep (316 WTA la dublu) și Olaru (44 WTA) au beneficiat de un wild card la dublu.

În primul set, Halep și Olaru au condus cu 4-2, dar slovenele au luat trei ghemuri la rând și au întors scorul, 4-5, și au câștigat setul pe serviciul româncelor. Cuplul român a început bine setul al doilea, cu break, dar apoi au pierdut trei ghemuri la rând (1-3). Cele două au reușit să restabilească egalitatea, 3-3, dar la 4-5 au cedat pe propriul serviciu din nou.

Un punct nevralgic al româncelor a fost serviciul Ralucăi Olaru, speculat de adversare.

Tot luni, la dublu, în primul tur, Monica Niculescu va juca alături de rusoaica Margarita Gasparian, împotriva cuplului Daniela Hantuchova (Slovacia)/Ekaterina Makarova (Rusia).

×
Subiecte în articol: Simona Halep Raluca Olaru Qatar
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close