Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: „Sunt mai bună decât anul trecut şi mai puternică mental”

Simona Halep: „Sunt mai bună decât anul trecut şi mai puternică mental”

Simona Halep: „Sunt mai bună decât anul trecut şi mai puternică mental”
25 Mai 2018   •   16:06

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită la Roland Garros, a declarat, citată de L'Equipe, că se simte o jucătoare mai bună ca anul trecut pe zgura pariziană, când a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, şi are un mental mult mai bun.

''Cred că sunt o jucătoare mai bună decât anul trecut. Sunt mai puternică mental. Am muncit mult şi am progresat. Vreau doar să mă concentrez pe ce am de făcut şi să devin şi mai bună. Rezultatele vin dacă eu progresez'', a declarat Simona Halep la Roland Garros, unde a jucat finalele în 2014 şi 2017.

Simona Halep a declarat că se aşteaptă ca fiecare meci să fie dificil, inclusiv cel de debut, şi nu se gândeşte încă la titlu: ''Ştiu că fiecare meci va fi foarte dificil. Este un Grand Slam şi aici sunt cele mai bune. Nu mă gândesc la titlu, pentru că este departe. Mă gândesc doar la primul meu meci, care va fi foarte dificil. Nici nu m-am uitat pe tablou, ştiu doar numele primei mele adversare (americanca Alison Riske). Voi vedea zi după zi. Anul trecut nu am avut prea multe puncte de apărat şi e un pic diferit. Anul acesta, am şi această presiune, dar nu vreau să mă concentrez pe lucrul ăsta. Am încredere mai mare anul acesta pentru că am reuşit un rezultat mare anul trecut. Asta nu înseamnă că voi face la fel sau mai mult''.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close