Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, victorie fără emoții la Madrid. Românca s-a calificat în semifinale!

Simona Halep, victorie fără emoții la Madrid. Românca s-a calificat în semifinale!

Simona Halep, victorie fără emoții la Madrid. Românca s-a calificat în semifinale!
Sursa foto: Foto: Facebook Simona Halep
11 Mai 2017   •   14:27

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, deţinătoarea titlului, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari, după ce a învins-o pe CoCo Vandeweghe (SUA), cu un categoric 6-1, 6-1, scrie Agerpres.

Halep (25 ani, 8 WTA) s-a impus la primul său duel cu actualul număr 20 mondial (25 ani) în exact o oră de joc. 

După un început echilibrat de meci, Halep a luat jocul pe cont propriu şi a încheiat primul set în doar 25 de minute, cu 6-1, după cinci ghemuri consecutive ale româncei. 

Simona a început cu break setul secund, iar apoi a depăşit cu bine un moment de cumpănă, salvând trei mingi de break. Halep a condus cu 4-0, după care americanca a reuşit singurul său ghem din acest act. Meciul a fost întrerupt la scorul de 4-1 şi 30-0 pentru Simona, circa cinci minute, din cauza ploii, timp în care s-a tras acoperişul peste arena Manolo Santana. Halep a continuat apoi evoluţia ireproşabilă şi a încheiat cu un nou 6-1. 

Românca a reuşit 11 mingi direct câştigătoare în acest meci (16 pentru Vandeweghe), dar a comis doar 3 erori neforţate, spre deosebire de 21 ale adversarei. 

Meciul a fost urmărit din tribune de Ion Ţiriac, patronul turneului, fosta mare gimnastă Nadia Comăneci şi de Ilie Năstase cu soţia. 

Halep, aflată pentru a treia oară în semifinale la Madrid, şi-a asigurat un cec de 257.555 euro şi 390 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe învingătoarea dintre Kiki Bertens (Olanda) şi Anastasija Sevastova (Letonia). 

Halep va juca joi şi în sferturile probei de dublu, alături de Irina Begu, contra perechii Sania Mirza (India)/Iaroslava Şvedova (Kazahstan). 

Tot joi, Sorana Cîrstea va juca în sferturi la simplu cu Kristina Mladenovic (Franţa). 

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close