Antena 3 CNN Sport Tenis Soderling surprinde la "Turneul Campionilor" şi îl învinge pe Nadal în două seturi

Soderling surprinde la "Turneul Campionilor" şi îl învinge pe Nadal în două seturi

Soderling surprinde la "Turneul Campionilor" şi îl învinge pe Nadal în două seturi
23 Noi 2009   •   20:02

Ca şi Roger Federer, în ziua precedentă, Rafael Nadal a avut parte de o primire grandioasă din partea celor 17.000 de spectatori prezenţi pe O2 Arena din Londra, la primul meci din grupa B a "Turneului Campionilor", însă a început meciul cu stângul.

Spre deosebire de tenismanul elveţian, pe care la finalul acestui turneu doreşte să îl depăşească în clasamentul ATP, Rafael Nadal a continuat să dezamăgească şi în final a cedat meciul cu Robin Soderling cu 4-6, 4-6. Suedezul a profitat de serviciul lui foarte bun şi de experienţa în turneele de sală (3 din cele 4 titluri ale carierei fiind cucerite în sală) şi a produs a doua victorie şoc a anului într-o partidă cu Nadal, după ce de la Open-ul francez.

Soderling s-a calificat la acest turneu al finalului de sezon, destinat primilor opt jucători din lume, doar prin prisma retragerii lui Andy Roddick din cauza unei accidentări. Jucătorul de 25 de ani a devenit însă acum favorit pentru calificarea în semifinale.

În aceeaşi grupă, campionul en-titre Novak Djokovic l-a învins pe Nikolai Davîdenko, scor 3-6, 6-4, 7-5, tot luni, într-o reeditare a finalei de anul trecut.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Turneul Campionilor Rafael Nadal
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close