Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cârstea, a doua româncă în turul 3 la Australian Open. Tecău şi Hănescu merg mai departe la dublu

Sorana Cârstea, a doua româncă în turul 3 la Australian Open. Tecău şi Hănescu merg mai departe la dublu

Sorana Cârstea, a doua româncă în turul 3 la Australian Open. Tecău şi Hănescu merg mai departe la dublu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Ian 2012   •   10:03

Sorana Cârstea s-a calificat în turul 3 de la Australian Open, după ce a învins-o într-o oră şi 53 de minute pe jucătoarea poloneză Urszula Radwanska, sora mai mică a celebrei Agnieszka, scor 1-6, 6-2, 6-3.

Astfel, România este reprezentată de două jucătoare în turul 3, Monica Niculescu reuşind şi ea să se califice în această fază încă de miercuri.

Următorul meci al Soranei va fi împotriva Sarei Errani, din Italia, jucătoare pe care a mai întâlnit-o în trei rânduri, dar pe care a învins-o o singură dată.

În turneul masculin de dublu, Horia Tecău, care împlineşte astăzi 27 de ani, şi partenerul său, suedezul Robert Lindstedt, s-au calificat în turul 2, împunându-se cu 6-3, 7-6 în faţa cuplului Andreas Siljestrom/Igor Zelenay (Suedia/Slovacia), şi vor juca următorul meci împotriva australienilor Colin Ebelthite şi Marinko Matosevic.â

Şi Victor Hănescu merge mai departe la dublu, jucătorul român şi belgianul Olivier Rochus reuşind să câştige cu 7-6, 4-6, 7-5 în faţa austriecilor Oliver Marach şi Alexander Peya, favoriţii numărul 9.

următorii adversari pentru Hănescu şi Rochus sunt brazilienii Ricardo Mello şi Joao Souza.


×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close