Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cârstea, eliminată în turul doi la Wimbledon. Horia Tecău merge mai departe la dublu

Sorana Cârstea, eliminată în turul doi la Wimbledon. Horia Tecău merge mai departe la dublu

Sorana Cârstea, eliminată în turul doi la Wimbledon. Horia Tecău merge mai departe la dublu
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Iun 2013   •   09:31

Sorana Cârstea, locul 23 WTA, a fost eliminată în turul doi la Wimbledon, după ce a pierdut în două seturi în faţa italiencei Camila Giorgi.

Jucătoarea din Italia, aflată pe poziţia a 93-a în clasamentul mondial, a câştigat cu 7-6, 7-6, la capătul a două ore şi 8 minute de joc.

România mai este reprezentată în competiţia feminină de simplu de la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului de Simona Halep şi Alexanda Cadanţu, care le vor întâlni joi pe Na Li, respectiv Kimiko Date-Krumm.

În turneul masculin de dublu, Horia Tecău şi partenerul său, Max Mirnyi, favoriţi numărul 7, s-au calificat în turul secund, după o victorie în patru seturi, scor 4-6, 7-5, 6-3, 6-4, în faţa perechii Dominik Meffert (Germania)/Philipp Oswald (Austria).

Următorii adversari ai lui Tecău şi Mirnyi vor fi australienii Samuel Groth şi Chris Guccione, care au trecut în seturi de dublul format din Steve Johnson (SUA) şi Andreas Siljestrom (Suedia).

La dublu feminin, Raluca Olaru şi Olga Savchuk (Ucraina) au obţinut de asemenea calificarea în al doilea tur, prin victoria cu 6-2, 6-4 obţinută în meciul cu perechea Timea Babos (Ungaria)/Mandy Minella (Luxemburg).

Alte trei jucătoare din România, Monica Niculescu, Simona Halep şi Irina-Camelia Begu, au părăsit competiţia de dublu încă din primul tur.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close