Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cârstea s-a calificat în turul 3 la Roland Garros şi va juca împotriva Serenei Williams

Sorana Cârstea s-a calificat în turul 3 la Roland Garros şi va juca împotriva Serenei Williams

Sorana Cârstea s-a calificat în turul 3 la Roland Garros şi va juca împotriva Serenei Williams
de M.T.    |    30 Mai 2013   •   12:29

Sorana Cârstea, cap de serie numărul 26, s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, urmând să o întâlnească pe Serena Willimas, ocupanta primului loc în ierarhia WTA.

În turul 2, Sorna a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-4, de suedeza Johanna Larsson, cea care, în runda inaugurală, o învinsese pe Monica Niculescu.

Williams s-a calificat în turul 3 după o victorie lejeră, scor 6-1, 6-2, în faţa Carolinei Garcia, din Franţa.

Jucătoarea din Statele Unite a ajuns astfel la a 26-a victorie consecutivă, cea mai lungă serie de succese a carierei, şi pare de neoprit în drumul său spre obţinerea celui de-al doilea titlu la Paris în competiţia de simplu.

Serena Williams a câştigat o singură dată cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, în 2002.

Sorana Cârstea a întâlnit-o o singură dată în carieră pe Serena Williams, în semifinalele turneului de la Stanford de anul trecut, fiind învinsă fără drept de apel în două seturi, 1-6, 2-6.

Tot miercuri, Horia Tecău şi partenerul său, Max Mirnyi din Belarus, favoriţi numărul 5, s-au calificat în turul 2 al probei masculine de dublu, în urma victoriei în faţa francezilor Adrian Mannarino şi Benoit Paire, scor 6-0, 7-6.

În turneul feminin de dublu, Monica Niculescu şi americanca Vania King au trecut cu 2-6, 7-5, 6-2 de perechea Eva Birnerova (Cehia)/Stefanie Voegele (Elveţia) şi au avansat în runda secundă.

Victor Hănescu şi luxemburghezul Gilles Muller au fost învinşi în turul inaugural al probei masculine de dublu de perechea croato-braziliană Ivan Dodig/Marcelo Melo, favoriţi numărul 12, care s-a impus în trei seturi, scor 6-7, 6-4, 6-1.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close