Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cârstea s-a calificat în turul doi la Acapulco. Adrian Ungur, eliminat în primul tur

Sorana Cârstea s-a calificat în turul doi la Acapulco. Adrian Ungur, eliminat în primul tur

Sorana Cârstea s-a calificat în turul doi la Acapulco. Adrian Ungur, eliminat în primul tur
22 Feb 2011   •   12:24

Sorana Cârstea s-a calificat în turul doi al turneului WTA de la Acapulco, după ce a învins-o pe austriaca Patricia Mayr în două seturi, 6-2, 6-4. În faza următoare a concursului dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, Sorana ar putea să o înfrunte pe Simona Halep, cap de serie numărul 5, dacă aceasta va trece de Laura Pous-Tios, din Spania.

O altă reprezentantă a României la turneul din Mexic, Mădălina Gojnea, a obţinut un loc pe tabloul principal după ce s-a impus în turul III al calificărilor în faţa franţuzoaicei Stephanie Foretz, scor 6-1, 6-2. Sportiva noastră o va întâlni, marţi, în runda inaugurală pe Kristyna Pliskova, din Cehia. În aceeaşi zi, Edina Gallovits va juca cu favorita numărul 3, Greta Arn (Ungaria).

Tota la Acapulco se desfăşoară şi un turneu masculin. Primul reprezentant al României, Adrian Ungur, a fost eliminat încă din primul tur, după ce a fost învins de spaniolul David Ferrer, scor 1-6, 3-6, principalul favorit al concursului cu premii de 955.000 de dolari. Cel de-al doilea român de pe tabloul principal, Victor Hănescu, îl va înfrunta marţi pe Nicolas Almagro (Spania), cap de serie numărul 3.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close