Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cârstea s-a calificat în turul II la Wimbledon. Hănescu, eliminat fără drept de apel

Sorana Cârstea s-a calificat în turul II la Wimbledon. Hănescu, eliminat fără drept de apel

Sorana Cârstea s-a calificat în turul II la Wimbledon. Hănescu, eliminat fără drept de apel
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    25 Iun 2013   •   09:01

Sorana Cârstea s-a calificat în turul II la Wilmbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a trecut în două seturi de elveţianca Stefanie Voegele.

Cârstea, cap de serie numărul 22 la Londra, s-a impus cu 7-5, 7-6, la capătul unui joc care a durat o oră şi 41 de minute, şi o va întâlni pentru un loc în turul III pe jucătoarea italiană Camila Giorgi.

În primul tur, Giorgi a învins-o cu 6-3, 6-4 pe reprezentanta gazdelor Samantha Murray.

În întrecerea masculină, România a rămas deja fără niciun reprezentant la simplu, după ce Victor Hănescu şi Adrian Ungur au fost eliminaţi încă din primul tur.

Hănescu nu a avut nicio şansă în faţa actualului campion de la Wimbledon, elveţianul Roger Federer, care s-a impus în doar o oră şi 9 minute cu 6-3, 6-2, 6-0.

În schimb, Ungur a reuşit să-i ia un set francezului Benoit Paire, al 25-lea favorit, dar nu a putut evita înfrângerea, scor 4-6, 6-4, 3-6, 1-6.

În turneul de dublu, Florin Mergea şi partenerul său, germanul Philipp Marx, au pierdut meciul din pimul tur disputat împotriva australienilor Paul Hanley şi John-Patrick Smith, scor 3-6, 6-1, 6-7, 4-6.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close