Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Roland Garros, după un start bun în faţa Svetlanei Kuzneţova

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Roland Garros, după un start bun în faţa Svetlanei Kuzneţova

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Roland Garros, după un start bun în faţa Svetlanei Kuzneţova
23 Mai 2010   •   19:53


Campioana en-titre Svetlana Kuzneţova a supravieţuit unui debut slab de partidă pentru a trece de Sorana Cîrstea, începând Open-ul francez cu dreptul.

Rusoaica, eliminată prematur la Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma şi Madrid, a cedat rapid un break în faţa româncei şi s-a văzut condusă cu 3-0 în primul set. Din nefericire pentru noi şi-a revenit rapid şi a câştigat nouă gameuri la rând, impunându-se cu 6-3, 6-1 după o oră şi 12 minute de joc.

Kuzneţova o va întâlni pe germanca Andrea Petkovic în runda secundă, care a trecut de Elena Veşnina din Ucraina cu 6-1, 4-6, 6-4. "Nu am arătat cele mai bune rezultate în ultimul timp, dar ştiam că acest moment trebuie să treacă. Am fost un pic nervoasă la începutul partidei, am avut un start greu, dar am reuşit să o înving pe Cîrstea", a declarat Kuzneţova.

Pe tabloul principal feminin se mai află trei jucătoare din România. Raluca-Ioana Olaru o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pivovarova, venită din calificări, iar Simona Halep, venită din calificări, va juca, în runda inaugurală, cu australianca Samantha Stosur, a şaptea favorită a competiţiei. Alexandra Dulgheru (locul 32 WTA), cap de serie numărul 31, va evolua împotriva jucătoarei Lucie Hradecka (Cehia), locul 71 WTA.

La masculin, singurul român de pe tabloul principal de simplu, Victor Hănescu (locul 37 ATP), cap de serie numărul 31, va evolua împotriva spaniolului Oscar Hernandez, clasat pe poziţia 103 în clasamentul ATP.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close