Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea a învins-o pe Edina Gallovits, în duelul româncelor la Wimbledon. Raluca Olaru, calificată şi ea în turul doi

Sorana Cîrstea a învins-o pe Edina Gallovits, în duelul româncelor la Wimbledon. Raluca Olaru, calificată şi ea în turul doi

Sorana Cîrstea a învins-o pe Edina Gallovits, în duelul româncelor la Wimbledon. Raluca Olaru, calificată şi ea în turul doi
22 Iun 2009   •   15:55

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a învins-o pe compatrioata Edina Gallovits cu 7-5, 6-1 în primul tur al competiţiei.

Edina a început mai bine meciul şi a condus cu 4-1 în primul set, având două break-uri avans, dar Sorana, cap de serie numărul 28, a echilibrat rapid, şi-a adjudecat primul set la mare luptă, 7-5, şi a defilat în actul al doilea, pe care l-a câştigat cu 6-1.

Astfel, după 93 de minute de joc, Sorana Cârstea şi-a asigurat prezenţa în turul al doilea de la Wimbledon, fază a competiţiei în care o va întâlni pe indianca Sania Mirza, care a trecut, cu 6-2, 2-6, 6-2, de Anna Lena Groenenfeld.

Raluca Olaru s-a calificat şi ea în în turul doi la Wimbledon, după ce a învins-o pe jucătoarea franceză Nathalie Dechy, scor 1-6, 7-6 (7/0), 6-2. Românca va juca în turul secund cu Victoria Azarenka, din Belarus, cap de serie numărul 8.

În turneul masculin, italianul Andreas Seppi a produs prima mare surpriză a competiţiei, după ce l-a învins, cu 7-5, 6-4, 7-6, pe americanul James Blake, favoritul numărul 17.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Edina Gallovits Wimbledon
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close