Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au ajuns în turul decisiv al calificărilor la Adelaide 2

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au ajuns în turul decisiv al calificărilor la Adelaide 2

Jucătoarele române de tenis Sorana Cîrstea (45 WTA) și Ana Bogdan (56 WTA) au reușit sâmbătă să treacă în turul secund, decisiv, al calificărilor pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 500 Adelaide 2 International, din Australia. 

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au ajuns în turul decisiv al calificărilor la Adelaide 2
Sursa foto: Sorana Cirstea/Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2023   •   13:25

Irina Begu a fost acceptată direct în primul tur al turneului.

Adelaide 2 International îi urmează imediat primului turneu, din aceași locație, tot un turneu de 500 de puncte, în care Irina Begu a reușit să ajungă până în semifinale, iar Sorana Cîrstea a fost eliminată din turul secund.

Vineri noaptea, Sorana Cîrstea a învins-o în primul tur al tabloului de calificări pe jucătoarea italiană Camila Giorgi (55 WTA), în trei seturi, cu 7-5, 4-6, 6-0, la capătul unui meci ce a durat 2 ore și 24 de minute.

A doua româncă prezentă în calificările turneului australian, Ana Bogdan, a avut teoretic o sarcină mai grea, întâlnind în primul tur pe mai bine clasata sportivă chineză Shuai Zhang (25 WTA), pe care a reușit totuși să o învingă în două seturi, cu 7-6 (5), 6-4, după o oră și 44 de minute de joc.

În turul decisiv al calificărilor pe tabloul principal, Ana Bogdan o va întâlni cel mai probabil pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova (49 WTA), care o întâlnește în primul tur pe australianca Alexandra Osborne (666 WTA).

Irina Begu va fi prezentă direct pe tabloul principal al turneului dotat cu premii de peste 780.000 de dolari, în cazul ei făcându-se o excepție specială, deoarece a jucat în semifinala primului turneu de la Adelaide. Begu va evolua în primul tur împotriva australiencei Storm Hunter, beneficiara unui wildcard.  

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Ana Bogdan
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close