Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, eliminată de Azarenka, în turul trei la Wimbledon. Hănescu a pierdut la dublu

Sorana Cîrstea, eliminată de Azarenka, în turul trei la Wimbledon. Hănescu a pierdut la dublu

Sorana Cîrstea, eliminată de Azarenka, în turul trei la Wimbledon. Hănescu a pierdut la dublu
26 Iun 2009   •   19:59

Sorana Cîrstea a fost eliminată, vineri, în turul trei al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon de Victoria Azarenka. Jucătoarea de tenis din Belarus s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-3, şi a eliminat astfel încă o româncă, după ce în turul precedent o zdrobise pe Raluca Olaru cu 6-0, 6-0.

Aventura pe iarbă continuă pentru Sorana Cîrstea la dublu, unde alături de Caroline Wozniacki (România/Danemarca) s-a calificat în turul doi al probei de dublu feminin, după ce a învins în primul tur pe Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (Taiwan/China), cap de serie numărul 5, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2. Adversarele din turul doi vor fi Maria Koriţeva (Rusia) şi Tatiana Puşek (Belarus).

De partea cealaltă, perechea Victor Hănescu/James Cerretani (România/SUA), care se calificase în turul doi după victoria cu cuplul spaniol Oscar Hernandez/Alberto Montanes, a pierdut partida disputată cu Martin Damm (Cehia) şi Robert Lindstedt (Suedia), scor 3-6, 3-6, 7-6 (12), 5-7.

Perechea Andrei Pavel/Horia Tecău a învins cu scorul de 6-4, 6-7 (9), 3-6, 6-4, 15-13, pe americanii Eric Butorac şi Scott Lipsky, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon. Pentru accederea în turul trei, cei doi români vor primi un cec în valoare de 16.000 de lire sterline. Adversarii din turul trei vor fi învingătorii din partida dintre perechea Wesley Moodie (Africa de Sud)/Dick Norman (Belgia), favorita numărul 9, şi cuplul Igor Andreev/Evgeny Korolev (ambii Rusia).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Sorana Cîrstea
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close