Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, eliminată de la US Open şi în proba de dublu. Vezi şi alte rezultate

Sorana Cîrstea, eliminată de la US Open şi în proba de dublu. Vezi şi alte rezultate

Sorana Cîrstea, eliminată de la US Open şi în proba de dublu. Vezi şi alte rezultate
07 Sep 2009   •   13:31


La o zi distanţă după ce a fost învinsă de Caroline Wozniacki în turul trei la US Open, Sorana Cîrstea a făcut pereche cu jucătoarea de tenis din Danemarca pentru meciul din competiţia de dublu în compania surorilor Venus şi Serena Williams.

Americancele s-au impus fără mari probleme, scor 6-4, 6-2, şi s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, lăsând astfel România cu o singură reprezentantă în competiţie la US Open, Monica Niculescu, în proba de dublu.

În competiţia individuală, Venus Williams nu a mai ieşit învingătoare, Kim Clijsters câştigând partida în trei seturi şi continuându-şi o revenire de excepţie în tenisul profesionist. Jucătoarea belgiană a trecut de favorita numărul trei cu 6-0, 0-6, 6-4 şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei. Tot pe tabloul feminin, italianca Flavia Pennetta, numărul 10, a eliminat-o pe rusoaica Vera Zvonareva, favorita numărul 7, cu scorul de 3-6, 7-6 (8/6), 6-0.

Pe tabloul masculin, favoritul numărul 13, francezul Gilles Simon, cap de serie numărul 9, a fost nevoit să abandoneze în meciul cu spaniolul Juan Carlos Ferrero (favoritul 24), la scorul de 1-6, 6-4, 7-6 (7/5), 1-0.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Kim Clijsters
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close