Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, eliminată din primul tur la Transylvania Open, din postura de favorită principală

Sorana Cîrstea, eliminată din primul tur la Transylvania Open, din postura de favorită principală

Au fost mişcări importante marți seara, la Turneul de tenis WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca. 

Sorana Cîrstea, eliminată din primul tur la Transylvania Open, din postura de favorită principală
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2023   •   08:55

În ultimul meci al serii în Cluj Arena, germana Eva Lys a eliminat-o pe favorita principală Sorana Cîrstea. Tot marți, Gabriela Ruse a eliminat-o și pe favorita numărul 2.

Sorana Cîrstea (26 WTA) a fost învinsă relativ ușor, în doar o oră și 14 minute cu 6-3, 6-3, la prima ei participare la turneul de la Cluj Napoca, într-un meci cu nouă game-uri cedate la serviciu, din totalul de 18 jucate.

Germana Eva Lys (133 WTA) o va înfrunta în turul secund pe câștigătoarea meciului de miercuri dintre Jaqueline Cristian și elvețianca Celine Naef.

Tot marți la Transylvania Open, Ana Bogdan și Gabriela Ruse au trecut în turul secund al competiției.

Ana Bogdan (73 WTA, cap de serie numărul 5) a învins-o cu 6-4, 6-1 pe bulgara Viktoriya Tomova și se va întâlni în optimi cu sportiva cehă de 17 ani Nikola Bartunkova (289 WTA).

Gabriela Ruse (188 WTA) a trecut în optimi după un meci mult mai disputat, de americana Alycia Parks (54 WTA), favorită numărul doi a turneului. Ruse s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-4, după două ore și 18 minute.

Ea se va confrunta în turul secund cu maghiara Anna Bondar (116 WTA).

Au mai obținut calificarea în turul următor, după meciurile de luni, și româncele Patricia Țig și Miriam Bulgaru, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Transylvania Open
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close