Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, în semifinale la Los Angeles, după un final de meci incredibil cu Radwanska

Sorana Cîrstea, în semifinale la Los Angeles, după un final de meci incredibil cu Radwanska

Sorana Cîrstea, în semifinale la Los Angeles, după un final de meci incredibil cu Radwanska
08 Aug 2009   •   01:32

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Los Angeles, dotat cu premii în valoare de 700.000 de dolari, după ce a învins-o vineri pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul opt. Cîrstea a trecut de jucătoarea numărul 13 în lume cu scorul de 7-6, 1-6, 7-5, după două ore şi 31 de minute.

Emoţiile nu au lipsit pentru Sorana Cîrstea pe terenul din Carson, California. La scorul de 4-4 în setul decisiv, românca a cedat serviciul, iar Radwanska a făcut 30-0 în ceea ce putea fi ultimul game al meciului. Sorana a contestat inspirat lovitura de 30-0 şi arbitrul de scaun a modificat scorul în 15-15, pentru ca Sorana să reuşească la rândul ei break-ul.

Cîrstea şi-a făcut serviciul şi, la 6-5 în setul decisiv, a irosit două mingi de meci pe serviciul adversarei, a salvat alte două de set ale polonezei şi în cele din urmă a câştigat setul, nu înainte ca Radwanska să conteste, degeaba, lovitura.

În semifinale, Sorana Cîrstea o va întâlni pe câştigătoarea din sfertul care le va opune pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 13, şi chinezoaica Jie Zheng, cap de serie numărul 14. În cazul unei victorii a Samanthei Stosur, Sorana Cîrstea are şansa de a-şi lua revanşa după acel 1-6, 3-6 în sferturile de la Roland Garros, unde australianca a pus capăt unei evoluţii de excepţie a Soranei.

Pentru calificarea în semifinale, jucătoarea română şi-a asigurat un cec de 28.750 dolari şi 200 WTA.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea los angeles
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close