Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea se apropie de Top20 WTA. Salt de patru poziţii după turneul de la Los Angeles

Sorana Cîrstea se apropie de Top20 WTA. Salt de patru poziţii după turneul de la Los Angeles

Sorana Cîrstea se apropie de Top20 WTA. Salt de patru poziţii după turneul de la Los Angeles
10 Aug 2009   •   12:00


Premiată cu 200 de puncte WTA după ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Los Angeles, Sorana Cîrstea a făcut un salt de patru poziţii în clasamentul WTA, urcând pe locul 24 în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, cu 1896 de puncte.

Aceasta este cea mai bună clasare din carieră pentru tânăra jucătoare din România, în vârstă de 19 ani, care a câştigat până acum două turnee din cadrul circuitului WTA. Sorana a pierdut sîmbătă în semifinala cu Samantha Stosur, scor 6-3, 6-2. Australianca a urcat şi ea două locuri în clasament, până pe locul 17, în timp ce câştigătoarea turneului, italianca Flavia Pennetta a ajuns pe locul 12, în urcare cu două locuri.

Raluca Olaru este următoarea româncă din Top100 WTA, ocupând locul 54, în timp ce Monica Niculescu este pe locul 73, Alexandra Dulgheru pe locul 75 şi Edina Gallovits pe locul 91.

La băieţi, tenismanul Victor Hănescu a coborât o poziţie şi ocupă locul 32, cu 1.341 de puncte, în timp ce Victor Crivoi a urcat un loc, el ocupând în prezent poziţia 78, cu 762 de puncte. Aceasta este cea mai bună clasare din cariera lui Crivoi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close