Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu ratează finalele de simplu, respectiv dublu, la Los Angeles

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu ratează finalele de simplu, respectiv dublu, la Los Angeles

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu ratează finalele de simplu, respectiv dublu, la Los Angeles
09 Aug 2009   •   01:24

Sorana Cîrstea a pierdut în semifinalele turneului de tenis de la Los Angeles, dotat cu premii în valoare de 700.000 de dolari, în faţa Samanthei Stosur, scor 6-3, 6-2. Jucătoarea de tenis din România nu a reuşit astfel să îşi ia revanşa în faţa australiencei, cap de serie numărul 13, după ce Stosur a eliminat-o pe Sorana Cîrstea şi în sferturile de la Roland Garros.

Având un parcurs excelent până în semifinale, Sorana Cîrstea nu a făcut faţă serviciului impecabil al australiencei şi a cedeat partida la puţin timp după împlinirea unei ore de joc. Stosur a reuşit break-ul la primul serviciu al Soranei din setul de debut, pentru ca în setul doi românca să nu cedeze în două rânduri serviciul. Pentru calificarea în semifinale, jucătoarea română şi-a asigurat un cec de 28.750 dolari şi 200 de puncte WTA.

În turneul de dublu de la Los Angeles, Monica Niculescu şi Vania King s-au oprit în semifinale, unde au fost învinse de cuplul Chia-Jung Chiang/Zi Yan (Taiwan/China) cu scorul de 1-6, 6-2, 11-9.

Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close