Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea şi Victor Hănescu au urcat în ierarhiile mondiale. Murray l-a surclasat pe Nadal

Sorana Cîrstea şi Victor Hănescu au urcat în ierarhiile mondiale. Murray l-a surclasat pe Nadal

Sorana Cîrstea şi Victor Hănescu au urcat în ierarhiile mondiale. Murray l-a surclasat pe Nadal
17 Aug 2009   •   17:14


Săptămâna trecută a fost una bună pentru Sorana Cîrstea şi Victor Hănescu, jucătorii din România atingând optimile turneelor de tenis de la Cincinnati, respectiv Montreal.

Sorana Cîrstea a urcat o poziţie în ierarhia WTA, până pe locul 23, aceasta fiind cea mai bună clasare din carieră. La dublu, Monica Niculescu, care a ajuns în semifinalele turneului de la Cincinnati, a urcat două poziţii în clasament, ocupând acum locul 27.

De partea cealaltă, Hănescu a făcut un salt de patru poziţii în clasamentul ATP şi ocupă acum locul 28. Celălalt român din top 100, Victor Crivoi, a urcat trei locuri în ierarhia ATP, până pe 75, aceasta fiind cea mai bună clasare a sa din carieră.

Cea mai importantă schimbare din clasamentul ATP o reprezintă însă urcarea britanicului Andy Murray pe locul 2, care l-a surclasat pe Rafael Nadal, după ce a cucerit titlul la Montreal. Este prima dată după 18 iulie 2005 când locul doi ATP este ocupat de altcineva în afară de Nadal şi Federer.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close