Spania egalează Argentina în finala Cupei Davis, după victoria lui Feliciano Lopez

22 Noi 2008   •   12:00
Spania egalează Argentina în finala Cupei Davis, după victoria lui Feliciano Lopez

Deşi Rafael Nadal este acasă în faţa televizorului, ţinând în mână o telecomandă, în loc de o rachetă de tenis, un stângaci iberic tot a reuşit să fie în centrul acţiunii în prima zi a finalei Cupei Davis, care se dispută pe stadionul Islas Malvinas. Feliciano Lopez a revenit după ce a fost condus la seturi şi l-a învins pe argentinianul Juan Martin del Potro şi a egalat scorul general, 1-1.
Totuşi, Spania a fost ajutată şi de problemele de condiţie fizică cu care s-a confruntat Del Potro, spre finalul meciului numărul unu al Argentinei fiind foarte nesigur pe picioare. La încălzire, Del Potro a avut dificultăţi cu o accidentare la unul din degetele de la picioare şi, de asemenea, s-a accidentat şi la limbă, după ce şi-a muşcat-o. The Telegraph notează că era atât de mult sânge pe terenul de antrenament încât Del Potro a trebuit să se oprească pentru a primi îngrijiri medicale.
Del Potro a putut să ducă meciul până la final, însă a fost Lopez cel care a ieşit învingător, scor 4-6, 7-6, 7-6, 6-3. A fost un rezultat fabulos pentru Lopez, un jucător care este probabil cel mai cunoscut pentru faptul că i-a încheiat cariera lui Tim Henman la Wimbledon anul trecut.
În primul meci al zilei, David Nalbandian l-a demolat pe David Ferrer, scor 6-3, 6-2, 6-3.
Antena3.ro

x close