Antena 3 CNN Sport Tenis Spania egalează Argentina în finala Cupei Davis, după victoria lui Feliciano Lopez

Spania egalează Argentina în finala Cupei Davis, după victoria lui Feliciano Lopez

Spania egalează Argentina în finala Cupei Davis, după victoria lui Feliciano Lopez
22 Noi 2008   •   12:00

Deşi Rafael Nadal este acasă în faţa televizorului, ţinând în mână o telecomandă, în loc de o rachetă de tenis, un stângaci iberic tot a reuşit să fie în centrul acţiunii în prima zi a finalei Cupei Davis, care se dispută pe stadionul Islas Malvinas. Feliciano Lopez a revenit după ce a fost condus la seturi şi l-a învins pe argentinianul Juan Martin del Potro şi a egalat scorul general, 1-1.
Totuşi, Spania a fost ajutată şi de problemele de condiţie fizică cu care s-a confruntat Del Potro, spre finalul meciului numărul unu al Argentinei fiind foarte nesigur pe picioare. La încălzire, Del Potro a avut dificultăţi cu o accidentare la unul din degetele de la picioare şi, de asemenea, s-a accidentat şi la limbă, după ce şi-a muşcat-o. The Telegraph notează că era atât de mult sânge pe terenul de antrenament încât Del Potro a trebuit să se oprească pentru a primi îngrijiri medicale.
Del Potro a putut să ducă meciul până la final, însă a fost Lopez cel care a ieşit învingător, scor 4-6, 7-6, 7-6, 6-3. A fost un rezultat fabulos pentru Lopez, un jucător care este probabil cel mai cunoscut pentru faptul că i-a încheiat cariera lui Tim Henman la Wimbledon anul trecut.
În primul meci al zilei, David Nalbandian l-a demolat pe David Ferrer, scor 6-3, 6-2, 6-3.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juan Martin del Potro Cupa Davis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close