Antena 3 CNN Sport Tenis Spania elimină Elveţia din optimile de finală ale Cupei Davis

Spania elimină Elveţia din optimile de finală ale Cupei Davis

Spania elimină Elveţia din optimile de finală ale Cupei Davis
Sursa foto: david ferrer
07 Mar 2010   •   20:11

Echipa de Cupa Davis a Spaniei a eliminat, duminică, Elveţia din Cupa Davis, avansând în sferturile de finală ale competiţiei. David Ferrer, Tommy Robredo, Macel Granollers şi Nicolas Almagro nu au avut mari probleme cu elveţienii, având un avantaj de 3-1 după primele patru partide. Astfel, ultimul meci al optimilor de finală nu mai are miză.
Spania conducea deja cu 2-1 după partidele de vineri şi sâmbătă. Mai întâi Stanislas Wawrinka adusese Elveţia în avantaj învingându-l pe Nicolas Almagro cu 6-3, 4-6, 6-3, 5-7, 6-3, dar David Ferrer a egalat situaţia după jocul cu Marco Chiurdinelli, încheiat cu 6-2, 7-6 (7/5), 6-1. Granotters şi Robredo au dus Spania în avantaj după victoria în faţa perechii Yves Allegro/Stanislas Wawrinka, scor 7-6 (10/8), 6-2, 4-6, 6-4, potrivit Mediafax.
Duminică, David Ferrer a trecut cu mare uşurinţă de Stanislas Wawrinka, 6-2, 6-4, 6-0, iar Spania şi-a asigurat locul în sferturile de finală ale Cupei Davis, pe care au câştigat-o în ultimii doi ani de fiecare dată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Davis Spania Elvetia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close